Vi utför betonghåltagningar åt flera kundgrupper

Vi utför många typer av betonghåltagningar och betongarbeten av olika storlek runt om i Stockholmsområdet och arbetar även med ett flertal olika kundgrupper.

Håltagning-betong utför håltagningar åt flera kundgrupper.


Läs mer om våra tjänster inom betonghåltagning i Stockholm

Betonghåltagning åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner

Bland de håltagningar i betong som vi utför i Stockholmsområdet finns allt från betongborrningar och betongslipningar till betongsågningar, bilningar och betongfräsningar. Våra betongarbeten av skilda storlek utför vi vid både renoveringar och nybyggnationer.

Vi arbetar med flera olika typer av kundgrupper. Det är till exempel både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner runt om i Stockholmsområdet som behöver vår hjälp.

Betonghåltagning i Stockholm

När vi utför betongarbeten i Stockholm så kan det exempelvis vara en bilning i ett golv för att ett badrum eller ett annat rum ska renoveras. Det kan också vara ett större arbete som en betongsågning i en vägg eller en annan betongkonstruktion. Det kan också vara en håltagning för att göra utrymme för sådant som VVS- och eldragningar.


Oavsett vad det behöver hjälp med inom betongarbeten och håltagningar i betong i Stockholm så får du gärna höra av dig för att få mer information om våra tjänster samt för att boka in ditt betongarbete.