Bila i Betong Stockholm

 

Om du vill ha en snabb och effektiv metod för att ta hål i hårda byggmaterial som betong och tegel så är bilning det rätta valet. Vi vet utifrån erfarenhet att du kommer att få det bästa resultatet med den här metoden. Miramix har både verktyg och teknik för att utföra dessa arbeten och som då passar alla olika förhållanden och arbetsmiljöer. Vi har lång erfarenhet av olika sorters uppdrag så det enklaste är att vi gör en konsultation av vad du behöver ha gjort och så utgår vi ifrån det.

 

Bilning Golv

 

Vad det gäller rivning av mindre projekt som kakel eller klinkergolv så använder vi oss av handhållna bilmaskiner då det är enklast, och då blir det mycket bilning av golv i Stockholm för det finns ju en hel del att välja bland. Gäller det tyngre bilning av betong så behövs det mer avancerade maskiner för att göra arbetet enklare och så genomförs det snabbare också. Vi har en rivningsmaskin av märket Brokk, vilken vi rekommenderar. Det är en väldigt effektiv maskin som gör jobbet av fem till sex arbetare. Det gör naturligtvis hela processen effektivare både för oss och för dig.

 

Bilning Toalett Stockholm

 

Det är vanligt att bilning används för golv, toaletter och för grunden på byggnader. I fastigheter och hus med vattenskada eller fuktskada så bilar vi i betongen för att komma åt trasiga rör och därmed rätta till problemet. Efter det kan renoveringsarbetet fortlöp utan några större bekymmer.

 

Bilning Stockholm

 

Varje uppdrag har sina utmaningar och vi planerar tillsammans med dig utifrån det som behöver åtgärdas, och att det sedan sker på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Vi ser till att du som kund har det bästa vad det gäller pris, effektivitet och kvalitet. Vad det gäller bilningsarbeten i Stockholm som du vill ha gjorda så kontaktar du oss på Miramix.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig