Betongborrning Stockholm

Betongborrning med Diamantborr

Sågning och borrning i olika material är ibland omöjligt att utföra själv med de vanliga verktyg som man har hemma. Vi utför borrning i betong med diamantborr. Om du behöver hjälp med håltagning i olika material, betongsborrning, sågning samt kärnborrning, så är det oss du kontaktar för riktig expertis. Diamantens hårda egenskaper gör det möjligt för håltagning i de allra flesta byggnadsmaterialen som finns. Diamantborrning utförs ofta i valv och väggar, före installationer av el, rör och ventilation ska äga rum. När det gäller sågning använder vi oss av en diamantklinga. Våra diamantklingor används bland annat för sågning av trapphål och dörröppningar.

 

Diamantborrning kräver rätt utrustning
Vår stora maskinpark har en rad olika sorters maskiner som både är effektiva och slitstarka. Dessa maskiner är till för allt från små till stora objekt. Med vår utrustning klarar vi borrning i flera olika dimensioner, allt från 10 till 700 mm, vilket sedan gör det möjligt för dig att göra allt från installation av rör, el eller ventilation.

När det gäller sågning så klarar vi tjocklekar upp till 520 mm. Vilket gör att borrningen öppnar upp många nya möjligheter för din ombyggnation eller renovering, allt från dörröppningar till trapphål, fönster och annat. Här finns utrustningen, expertisen och erfarenheten på samma ställer för att utföra en mängd olika arbeten av alla slags behov. Oavsett om det gäller håltagning för ventilation, rör och el eller håltagning i material som sten, granit, tegel så har vi resurserna att utföra just det du önskar. Kontakta oss om du vill veta mer om tjänsterna vi utför.

Vi hjälper dig med all rådgivning oavsett om du är privatperson, företagare eller själv jobbar inom byggbranschen. Just för att du ska få bästa möjliga utgångspunkt gällande din planerade byggnation. Ta en kontakt så berättar vi mer!