Om oss

 

Om du behöver hjälp med att ta hål i din betongvägg eller ditt betonggolv med betongsåg så har du kommit helt rätt. Vi är belägna i Stockholm och utför arbete i staden med omnejd. Oavsett om ni är fastighetsbolag, byggföretag eller privatperson så hjälper vi er gärna med det ni behöver. Vi har vad som krävs för håltagning och sågning i betong eller andra hårda material så som tegel, sten eller armerad betong.


Vanliga arbeten som vi utför kan vara till exempel håltagning i betongvägg vid ombyggnad eller renovering för nya dörrar eller fönster. Andra exempel kan vara borrning eller håltagning för el- och VVS-installationer, eller kanske för installationer av räcken och ventiler.
Vi använder moderna maskiner som gör att vi kan utföra betongsågning i väggar med en tjocklek på upp till 75 cm. Vi har god erfarenhet inom området och kan garantera dig som kund att arbetet sker snabbt och effektivt. Om du behöver hjälp med en ombyggnad eller renovering, oavsett om det är plats för en ny dörr eller ett nytt fönster, ett räcke eller ventilation, så behöver du inte leta längre. Vi har den utrustning, erfarenhet och expertis som krävs för att din ombyggnad ska bli gjord på bästa möjliga sätt.


Vi är inte rädda för att ta på oss stora eller komplicerade uppdrag. Driver du kanske ett byggföretag eller ett fastighetsbolag och behöver vår kunskap i ämnet eller våra resurser för något speciellt? Vi tar oss mer än gärna an vad du än kan tänkas behöva hjälp med. Även om det du behöver hjälp med är något speciellt som inte är nämnt här så är vi redo för det.

 

Tveka inte, kontakta oss idag!