Betonghåltagning Stockholm

 

Håltagning i betong kräver rätt utrustning och rätt expertis. Som tur är har Miramix båda. Vi kan alltid utföra ett professionellt arbete tack vare modern utrustning och erfaren personal. Vi tar uppdrag som följer: håltagning, diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial, kärnborrning och betongsågning.

 

Håltagning Stockholm

 

Miramix finns här för dig i Stockholm. Vi tar små och stora projekt från fastighetsbolag, byggföretag och privatkunder. Projekten kan vara sågning och håltagning genomförs i betong men även i andra material som tegel, sten och armerad betong. När du ska renovera eller göra en ombyggnad kan du behöva hjälp med att ta hål för nya dörrar och fönster. Det kan också vara att ta hål och borra i betong för ventilationshål, VVS-och elinstallationer samt att se till att olika sorters räcken kan sättas upp.

 

Andra uppdrag som kan utföras av Miramix är golvsågning upp till 75 cm, sömborrning, väggsågning upp till 75 cm och diamantborrning i diametrar mellan 10 mm – 1000 mm.

 

Rätt utrustning och rätt personal

 

För att kunna göra allt detta behövs rätt utrustning och rätt personal. Vi på Miramix tycker att det är väldigt viktigt att vi alltid har moderna maskiner som ska göra jobbet åt dig. Vår personal som hanterar denna utrustning har skicklighet inom sitt yrke och lång erfarenhet, och allt det vi gör utförs med kvalitet och noggrannhet. Det är av yttersta vikt för oss som företag och organisation att du som kund är nöjd med det resultat som vi ger dig.

 

För oss är det en självklarhet att arbeta utifrån kundens olika önskemål och vi lämnar alltid arbetsplatsen ren och snygg. Något annat vore otänkbart för oss då båda innan nämnda saker är grundpelare för ett högkvalitativt arbete. Ta kontakt med oss så börjar vi diskutera om vad vi kan göra för dig, och hur vi ska lägga upp hela processen.

Hjälp med betonghåltagning i Stockholm

Behöver du hjälp med betonghåltagning i Stockholm? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi har lång erfarenhet av håltagning och tar fram rätt lösning för dig och ditt specifika projekt.


Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig