Dags att boka in sommarens betonghåltagning!

Vi är nu inne i juli månad vilket innebär att sommaren officiellt är här! Allt fler svenskar går på semester och man har mer tid över till nya sommar-projekt och renoveringar. För att kunna känna sig trygg med att man ska få hjälp med betonghåltagning i Stockholm när man vill ha det så kan det vara bra att nu boka in sin hjälp med sommarens betonghåltagning.

Läs mer också här om våra tjänster inom betonghåltagning i Stockholm

Vi utför flera typer av betonghåltagningar

Det finns många typer av betonghåltagningar av olika storlek och omfattning som man kan tänkas behöva hjälp med i Stockholm. Vi på Håltagning Betong erbjuder flera tjänster inom håltagning. Vi tar oss an både små och stora projekt från både privatkunder, fastighetsbolag och byggföretag. Projekten kan innefatta allt från betongborrning, betongslipning och betongsågning till bilning i betong. En betonghåltagning kan behövas både i samband med en renovering och i samband med en nybyggnation. När du till exempel ska sätta in nya fönster eller dörrar kan du behöva ta hjälp med att ta hål i betong. Det kan även handla om att ta hål i betong för VVS- och elisntallationer.

Om du ska bygga nytt eller renovera i sommar och vet med dig att du är i behov av att ta hjälp med professionell håltagning i betong så har tiden nu alltså kommit att boka in den hjälpen.

Kontakta oss för din betonghåltagning i Stockholm

Hör gärna av dig till oss för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom betonghåltagning, samt för att boka in din hjälp med sommarens nästa projekt.

Håltagning i betong kräver rätt utrustning och rätt kompetems. Vi på Håltagning Betong har båda. Vi säkerställer ett professionellt arbete tack vare modern utrustning och erfaren personal. Vi tar uppdrag som följer: håltagning, diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial, kärnborrning och betongsågning.