Betonghåltagning med arbetsmiljöfokus

Vi utför många typer av håltagningar i betong runt om i Stockholmsområdet. I vår verksamhet har vi fokus på att ha en bra arbetsmiljö för att allt ska gå till på ett säkert vis.

Vid betonghåltagningar är bra arbetsmiljö viktigt.


Läs mer även här om vårt fokus på arbetsmiljö vid betongarbeten

Vi arbetar för en bra arbetsmiljö

I samband med betonghåltagningar är det viktigt att fokusera på en bra arbetsmiljö. Att arbeta med betong kan innebära risker, exempelvis så uppstår damm när man slipar betong. Att arbetsmiljön är bra och att allt går till på ett säkert vis är därför viktigt.

I vår verksamhet där vi utför betonghåltagningar i Stockholm så ser vi till att arbetsmiljön är bra genom att utbilda personalen med rätt kunskaper samt genom att följa det reglemente som finns kring arbeten med betong. En del av en bra arbetsmiljö vid våra betonghåltagningar i Stockholm är också att personalen ska känna sig trygg och trivas.

Tjänster inom betonghåltagning i Stockholm

Behöver du hjälp med en betonghåltagning i Stockholm? Vi kan hjälpa dig med allt från betongsågning och betongborrning till bilning, slipning och fräsning av betong. Hör gärna av dig för att veta mer och för din hjälp med betonghåltagning i Stockholm.