Trygg betonghåltagning i Stockholm

Vi är nu inne mitten av mars månad och dagarna börjar bli både längre och varmare. Såhär års är det många som vill påbörja nya vår-projekt, vilket innebär att det är hög tid att redan nu boka in hjälp av hantverkare.

Vi på Håltagning Betong utför betonghåltagningar under hela våren, så se till att boka in ditt uppdrag redan nu! 

 

Betonghåltagning Stockholm 

 

Betonghåltagningar av flera slag 

Det finns många typer av betonghåltagningar av olika storlek som man kan tänkas behöva hjälp med i Stockholm. Vi på Håltagning Betong hjälper våra kunder med allt från betongborrningar, betongslipningar och betongsågning till bilning i betong. En betonghåltagning kan behövas i samband med en renovering eller nybyggnation som till exempel insättning av fönster. Du kan även behöva göra en betonghåltagning för reparera en skada, om du exempelvis haft en läcka i ditt badrum och måste komma åt ett rör inuti väggen eller i golvet. Det kan också vara en håltagning för att göra utrymme för sådant som VVS- och eldragningar. 
 
 

Betonghåltagning i Stockholm 

Det finns flera fördelar med att vända sig till en kunnig firma när man ska utföra någon typ av håltagning i betong. Man kan då känna sig trygg med att slutresultatet blir som önskvärt, samt så frigör man sin egen tid.

Att arbeta med betong innebär en hel del risker i sig, exempelvis så uppstår damm när man slipar betong. Att arbetsmiljön är bra och att allt går till på ett säkert vis är därför viktigt. I vår verksamhet där vi utför betonghåltagningar ser vi till att arbetsmiljön är trygg genom att utbilda personalen med rätt kunskaper, samt genom att följa det reglemente som finns kring arbeten med betong. En del av en bra arbetsmiljö vid våra betonghåltagningar i Stockholm är också att personalen ska känna sig trygg och trivas. Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar? Läs gärna vår arbetsmiljöpolicy.