Få hjälp med sommarens betonghåltagning

Vi befinner oss i mitten av maj månad och sommaren ligger precis framför oss. Så här års är det många som sätter i gång med nya sommar-projekt. Ska du renovera och behöver hjälp med betonghåltagning i sommar? Då är det hög tid att boka in din hjälp redan nu!


Läs mer om våra tjänster inom betonghåltagning i Stockholm

 

Flera typer av håltagningar

Vi på Håltagning Betong utför flera olika sorters betongarbeten. Projekt vi utför är sågning och håltagning i betong men även andra material som tegel, sten och armerad betong. När du ska renovera eller göra en ombyggnad kan du behöva hjälp med att ta hål för nya dörrar och fönster. Det kan också vara att ta hål och borra i betong för ventilationshål, VVS-och elinstallationer samt att se till att olika sorters räcken kan sättas upp. Oavsett vad du har för mål med ditt projekt finns vi här för att hjälpa dig.

 

Rätt utbildning och utrustning

Håltagning i betong och andra hårda material är ett riskfyllt arbete och bör endast utföras av behöriga personer och med rätt typ av utrustning. Vi på Håltagning Betong värderar högt att alltid använda den senaste utrustningen och maskiner som ska göra arbetet åt dig. Vår personal som hanterar denna utrustning har skicklighet inom sitt yrke och lång erfarenhet, och allt det vi gör utförs med kvalitet och noggrannhet. Det är av yttersta vikt för oss som företag och organisation att du som kund är nöjd med det resultat som vi ger dig.

 

Boka in sommarens håltagning idag

Är du intresserad av att veta mer eller behöver professionell rådgivning kring dina kommande projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vet du med dig redan nu att du kommer behöva hjälp med håltagning till sommaren, skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.