Effektiva robotar för betonghåltagning och betongborrning!

Vi på Håltagning Betong erbjuder en rad tjänster inom betongarbeten med allt från håltagning, borrning, rivning och bilning. Vi har lång erfarenhet inom betong och utför alla typer av projekt, stort som smått. Viktigt för oss är även att utföra ett gediget arbete och på så sätt hålla hög kvalité för alla uppdrag vi tar oss an.

Robotar som effektiviserar arbetet

När det gäller större uppdrag och konstruktioner använder vi oss ofta av robotar som utför arbetet. Vår verksamhet har med tiden blivit alltmer automatiserad, vilket är något som vi är stolta över. Genom att låta robotar användas mer i större konstruktioner är detta ett alternativ som är mer skonsamt för våra medarbetare. När roboten gör arbetet slipper våra medarbetare en arbetsbörda som kan tära och slita på kroppen. Att använda robotar vid olika typer av betongarbeten sparar detta även tid och pengar – både för våra kunder och för bolaget.

 

Robotarna kan utföra flera typer av arbeten så som att bila i betong, att klippa sig igenom betong och använda sig av olika typer av verktyg för att demolera konstruktioner.

 

Betongarbeten för olika syften

Oavsett vad ditt önskemål och syfte är med ditt projekt så finns vi här för att hjälpa dig. Vi utför flera typer av betongarbeten när det kommer till betongborrning och håltagning. Vi borrar bland annat i betong för att ge utrymme för att installera el och VVS i fastigheter. Vi kan även ta bort sådant som betongbalkar och stöd, samt göra hål som kan användas till ledstänger i trappuppgångar. Det kan också handla om att man vill förändra något i sitt hem, att man exempelvis vill uppnå en mer öppen planlösning. Då kan det vara en god idé att ta hjälp med att göra hål mellan två rum.

 

Kontakta oss för betongborrning och betonghåltagning i Stockholm

Behöver du hjälp med betongarbeten? Kontakta oss för betonghåltagning, betongborrning, rivning och bilning i Stockholm.

Betonghåltagning i Stockholm