Dags att boka in ditt projekt för 2021

Nu är ännu ett nytt år påbörjat och med det nya året kommer även nya möjligheter. Vi står, som vanligt, till förfogande med flertalet tjänster när det kommer till betong och håltagning i Stockholm. Eftersom det är ett nytt år börjar även ROT-avdraget om på nytt. Det vill säga att du kan dra av 30 procent av arbetskostnaderna, detta genom en skattereduktion.

Läs gärna mer om våra tjänster inom håltagning betong i Stockholm

 

Skräddasydda lösningar för varje behov

För varje bygg- och betongprojekt som ska genomföras är det viktigt att planera i god tid och söka de tillstånd och godkännanden som behövs av myndighet.

Vi på Håltagning Betong hjälper dig i delen av ditt projekt i synnerhet inom betonghåltagning och bilning av betongkonstruktioner som gjort sitt och nu ska rivas eller förändras för ny verksamhet. Allt sker i kommunikation med den specifika kunden och vi diskuterar igenom ditt specifika fall och skräddarsyr en lösning som ligger helt i linje med vilka behov och önskemål som du har. Det är en självklarhet för oss att även om det gäller rivning så ska det ske enligt kvalitetsmässiga grunder. 

 

Tjänster inom betonghåltagning

Bland de tjänster inom betongarbeten som vi erbjuder våra kunder finns först och främst betongborrningar och håltagningar i betong av olika storlekar. Vi utför även slipning av betongytor, bilning i betong och andra hårda material samt betongfräsning. På Håltagning-Betong använder vi oss av den senaste tekniken och utrusningen för att säkerställa ett högakvalitativt resultat. Vår personal har också gedigen erfarenhet och kunskap inom håltagningar i betong. På det viset kan vi säkerställa ett bra slutresultat.

 

Betonghåltagning i Stockholm

Att ta hål i betong är ett arbete som kräver stor kunskap. Vi har den kunskapen! För oss är det inget problem om det behövs specialverktyg eller ej, vi har det som krävs för att kunna hjälpa dig med din håltagning i Stockholm. Vi har de certifieringar som behövs och hjälper dig med rivningslov i förekommande fall. Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller vill anlita oss för ditt betongprojekt.