Boka in höstens betonghåltagning redan nu!

Nu är vi inne i slutet av september månad och många vill ha arbeten gjorda i sitt hem under höst- och vinterhalvåret. Vi på Håltagning Betong utför flera typer av arbeten under höst och vinter, så behöver du hjälp så tveka inte att höra av dig.


Betongarbeten kan utföras under vintern

Att ta hjälp med olika typer av jobb under hösten och vintern kan vara att föredra framför sommaren då det kan vara lättare att få tag på en hantverkare under denna tid. Det är dock så att det alltid är bra att vara ute i god tid med planeringen och därför kan det vara bra att boka in höstens och vinterns jobb redan nu.

 

Vi på Håltagning Betong utför flera typer av uppdrag inom borrning, slipning, sågning, håltagning och bilning i betong. Dessa är exempel på arbeten som utförs även under hösten och vintern. Det kan exempelvis vara att man behöver bila upp ett golv eller öppna upp en vägg.

 

Att ta hål i betong kräver kunskap och rätt utrustning. När vi borrar använder vi specialutrustning så resultatet blir så bra som möjligt. Vår utrustning klarar att borra hål från 1 cm till 70 cm i diameter. Detta kan underlätta för dig som vill installera rör eller ventilation till exempel. När vi borrar i betong använder vi diamantborr. Detta för att diamantborren fungerar väldigt bra att borra i hårda material så som betong, glas eller hårdmetall.

 

Betonghåltagning i Stockholm

Vi hjälper dig gärna med alla former av håltagning. Inget jobb är för stort eller för litet för oss utan vi hjälper dig med all form av håltagning. Betongborrning är en av våra specialiteter så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp. Vi hjälper dig gärna utifrån dina önskemål och behov.