Betonghåltagning i sommar

Sommaren har äntligen anlänt och många tar semester för att både koppla av och för att ta tag i saker som behöver göras.

Det är inte konstigt att många ser till att utföra saker man annars inte har tid med. Är du intresserad av att ta veta mer eller behöver rådgivning kring dina kommande projekt är du varmt välkommen. Missa inte att skicka in en offertförfrågan så kontaktar vi dig med prisförslag.

Klicka på länken bredvid för att ta reda på mer om vår tjänst gällande betonghåltagning.

 

Vi anpassar oss efter dig

 

Vi erbjuder flera olika typer av betongsarbeten efter dina behov. Behöver du hjälp med sågning och håltagning i betong så har du kommit rätt. Utöver det erbjuder vi även sågning och håltagning i armerad betong, sten och tegel. Vi hjälper dig i samband med exempelvis din renovering då betonghåltagning kan vara aktuellt, då nya hål till fönster och dörrar görs. Det kan också gälla att borra i betong för ventilationshål, VVS och elinstallationer. Vi hjälper dig helt enkelt oavsett vad för typ av hål du vill göra.

 

Rätt kompetens och behörighet

 

Det kan vara riskfyllt att utföra håltagning i betong och andra hårda material och bör därför endast skötas av personer med behörighet men även med rätt typ av utrustning. All vår personal som utför arbeten åt kunder sitter alltid på rätt utrustning med rätt behörighet. Vi värdesätter helt enkelt alltid vår personal med den senaste utrustningen. Personalen i sig som hanterar denna utrustning har en mycket god skicklighet inom sitt yrke och lång erfarenhet vilket resulterar att våra arbeten utgörs av kvalité. Vi tycker därför det är viktigt att du som kund är nöjd med arbeten vi utför.

 

Kontakta oss

 

Skulle du vara intresserad av betonghåltagning, kan du klicka på länken för att ta dig vidare till våran huvudsida.