Betongsågning Stockholm

Betongsågning i Stockholm

Betongsågning och tex att göra håltagning i betong kräver expertis, erfarenhet och framför allt rätt utrustning och det är något som inte är helt lätt att ta sig an på egen hand. Om du behöver hjälp med betongsågning i Stockholmsområdet så är det oss du kontaktar.

Oavsett om det gäller ombyggnation, renovering, borrning i räcken, håltagning till el- och/eller VVS-installationer, så har vi erfarenheten, expertisen och utrustningen, för att ta oss an det jobb som du önskar. När det gäller betongsågning i armerad vägg gör vi det i betongvägar som är bärande. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vår moderna utrustning. Anlitar du oss så har du möjlighet att få betongsågning gjord med tjocklekar upp till 75 cm. Vi kan hjälpa dig på alla möjliga sätt ut efter dina idéer och behov.

 

Håltagning med betongsågning
Vi utför håltagning i betong med betongsågning. Förutom i betong hjälper vi dig gärna även med håltagning i andra diverse hårda material så som i tegel, sten och betong som är armerad. Det spelar ingen roll om du är ett fastighetsbolag, privatperson eller ett byggföretag, vi hjälper dig oavsett efterfrågan. Anledningarna till att du ska göra håltagning kan vara många. Det kan exempelvis vara att du vill öppna upp för ett fönster eller en dörr i ditt hus. Andra anledningar att göra håltagningar kan vara på grund av renoveringar eller ombyggnationer. Borrning i räcken är ett annat exempel. Vi erbjuder också betongborrning och håltagning för el- så väl som VVS-installationer.

För att utföra betongsågning så kräves både ordentligt med kunskap, erfarenhet och rätt utrustning. Vi har alla tre, tveka inte på att kontakta oss. Oavsett om du är privatperson och behöver betongsågning i ombyggnationen av ditt hem, eller för att utföra ett arbete i ett byggföretag, vi ser till att dina behov tillfredsställs. Till och med om du driver ett fastighetsbolag och vill renovera några av dina fastigheter - inget är för komplicerat för oss!