Betongfräsning Stockholm

 

Betongfräsning i Stockholm är den bästa lösningen när det kommer till att slipa bort material vid renovering och sanering. Perfekt även för stora ytor. Vi använder det för att ta bort exempelvis ytbeläggningar och limrester, och då pratar vi både om golv som tak. Gamla ytbeläggningar som betong, sten, puts, lim och färg är oftast svåra och besvärliga att få bort. Med konventionella verktyg är det nästintill ett omöjligt uppdrag. Därför finns det betongfräsning och vi gör det åt dig så att alla dina ytor blir som nya och kan omvandlas utifrån dina uppsatta projekt.

 

Betongslipning Stockholm

 

Betong är ett väldigt bra material eftersom det är hårt och slitstarkt, och har många användningsområden. Slipade betonggolv har länge funnits i industrilokaler men börjar nu också användas i privata hem och offentlig miljö. När man slipar själva betongytan och jämnar ut diverse ojämnheter får man en väldigt slitstark yta som också är lätt att hålla ren. Livslängden på ett slipat betonggolv är mycket lång och det är också ett miljövänligt alternativ då det är gjort av enbart naturmaterial. Det är också ekonomiskt fördelaktigt, vilket inte gör det hela sämre. I en enda process så har du ett material som är både miljövänligt och ekonomiskt bra. Fördelarna med betong är som du ser många.

 

Betongspårning Stockholm

 

För att göra betongfräsning och betongspårning krävs kvalificerade verktyg och maskiner samt utbildad personal. Arbetet behöver utföras noggrant för att det ska bli ett bra resultat som till exempel när man ska göra en spårfräsning för att dra kabel. Om du behöver betongfräsning Stockholm så är det bara att höra av sig till Miramix så fixar vi jobbet åt dig. Vi har all modern utrustning som behövs så det är bara att ta kontakt. Efter det lägger vi upp planen för hur vi ska utföra ditt uppdrag.

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig